Most viewed

Je kopieert de code en voert deze in bij jouw bestelling. Check dan eerst de kortingscode pagina op, want voor je het weet loop je een flinke korting mis. Als..
Read more
Deze kortingscodes van Voordeeluitjes heb je gemist! Surf naar, op de homepagina vind je een mooi overzicht van de meest recente kortingscodes en andere promoties. Rond je bestelling af en..
Read more

Korting reizen ns ov chipkaart


korting reizen ns ov chipkaart

worden uitgeprint. Michiel Jonker, volgens Jonker gaat het dus niet per se om de NS, maar is het grote gevaar dat er op meerdere plekken data van je wordt verzameld. Je kan soms wel een gratis kortingsabonnement krijgen op je OV-chipkaart, bijvoorbeeld met het Uitgestudeerd aanbod van de NS, dat geldt voor studenten die net klaar zijn met studeren en geen studenten OV-chipkaart meer hebben, omdat het studentenreisproduct niet meer geldig. Nu is het misschien de NS, maar uiteindelijk hoopt Jonker dat Nederlanders meer bewust worden van de risico's. Voor hem is het meer een principezaak. Kies dan baardwinkel kortingscode vr uw heenreis op de NS-kaartautomaat bij de knop 'kies aantal' voor 2 x laden.

Gogo kortingscode 2019
Greetz kortingscode november 2019
Kortingscode toolmax nl

Met een e-ticket betaal je alleen de werkelijke prijs, zonder een kaart met saldo te moeten aanschaffen. Klein probleem: dan moet hij wel elke keer iemand vinden die precies dezelfde reis als hij maakt. Bij de NS mag je alleen met voordeelurenkorting reizen als je een persoonlijke ov-chipkaart hebt. Op het binnenlandse deel van uw internationale reis kunt u gebruikmaken van Samenreiskorting. Handig om te weten.

Korting reizen ns ov chipkaart
korting reizen ns ov chipkaart


Sitemap