Most viewed

Ben je op zoek naar de perfecte scheermes voor elke scheerbeurt? Coupon Detail, kies nu voor een Boldking startset. Je vind bij ons alle actuele. Er zijn verschillende kortingscodes beschikbaar...
Read more
Ik begrijp dat dit voor u te kort is, maar het is nog steeds 4 maanden verwijderd en wanneer klanten er een kopen, is de datum prima. IP is on..
Read more

Kidszoo korting


kidszoo korting

ze gerust nog eens uit om te kijken of ze nu wel werken. Parkeren doe je voor de deur en op eigen terrein - wel zo veilig - en er zijn ruim 100 plekken beschikbaar! Welpenbezoek 5,00, kind tot 4 jaar begeleider, doordeweeks voor.00 uur binnen. .

Bezoek de Kids, escapeRoom in KidsZoo, voor meer informatie check de website via de roze button. Sta je onverhoopt toch in de rij. Bekijk een enorm aanbod met deals voor een dagje uit. Wanneer alle tafels bezet zijn laten we dan ook - tijdelijk - geen gasten toe.

Is je koter nog geen 4? Van dagkaart tot groepstoegang. Met auto, fiets of bus. All-in Kind 11,00 (entree friet saus en snack bekertje limo all-in Volwassene 7,00 (entree koffie/thee appeltaart). Of gewoon lekker de kinderen laten rennen terwijl je zelf van een lekkere koffie geniet. Het is onze verantwoordelijkheid de veiligheid te garanderen. Zij kunnen internetten, krantje lezen, tv kijken, lekker loungen, koffie drinken en bijkletsen. Een van onze medewerkers of ons antwoordapparaat vertelt je precies wat je wilt weten. Bus 57 : Nieuw Vennep Leiden Nieuw Vennep bus 90 : Haarlem Den Haag Haarlem. Warme dagen - Aangepaste openingstijden, op dagen met temperaturen boven de 25 graden behouden wij ons het recht voor - mits er geen reserveringen zijn - om lonely planet kortingscode 2019 best cities de speeltuin (vroegtijdig) te sluiten.

Een dagje wat minder weer voor buiten activiteiten? Kom klauteren, klimmen, glijden, ravotten en spelend leren, want KidsZoo is 100 avontuur op 2000 m2 speelplezier voor kinderen van 1 tot 12 jaar én lekker luxe loungen voor ouders en begeleiders. 100 avontuur.000 m2 speelplezier voor kinderen van 1 tot 12 jaar bij KidsZoo in Noordwijkerhout. Al vanaf de opening in 2011 hebben wij er voor gekozen om bij drukte een deurbeleid te hanteren. Daar is speelruimte genoeg.


Sitemap