Most viewed

Beach hotel zandvoort gewonde carbidschieten wijhe We bieden een reeks leveropties aan om de Producten te ontvangen die op onze Site gekocht zijn. Menu sl a vs eng lions colombo..
Read more
Op marktplaats zijn een groot deel van deze modellen nog niet te verkrijgen omdat ze pas in 2014 zijn uitgebracht. Op alle tassen van scholierenshop zit een Eastpak garantie van..
Read more

Soldaat van oranje musical actie


soldaat van oranje musical actie

verzoek om aanvullende gegevens te vragen op basis van haar interne richtlijnen. 2.2 Voorwaarden voor deelname.2.1 Iedere natuurlijke persoon kan deelnemen aan deze actie, mits deze woonachtig is in Nederland en met inachtname van artikel.2.2.2.3. 1.1.2 Deze actievoorwaarden en overige informatie over de actie staan vermeld op de website (hierna verder te noemen 'site. Genoemd worden gebruikt en zullen niet aan derden worden verstrekt. In een dergelijk geval kan de aanbieder niet aansprakelijk gesteld worden indien de prijs niet wordt afgehaald door de winnaar of door een onbevoegd persoon in ontvangst is genomen, ook niet in geval er geen notificatie of berichtgeving in enigerlei vorm door het post-. De prijs wordt naar verwachting aangetekend verstuurd in de kalendermaand mei 2011. aansprakelijkheid.1 Aansprakelijkheid MagVilla.1.1 Deelname geschiedt voor eigen risico van de deelnemer.

MagVilla zal deze gegevens van de deelnemers verwerken conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Overige deelnemers ontvangen geen bericht en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.3.3 Prijzen worden verstrekt aan de winnaar en zijn na verstrekking vrij overdraagbaar. algemeen.1 Toepasselijkheid.1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de prijsvraag van MagVilla, welke bekend staat onder de naam Soldaat van Oranje Musical actie (hierna verder te noemen 'actie. Hier optredend onder handelsnaam MagVilla gevestigd aan de Franciscusweg 281, 1216SG te Hilversum, Kamer van Koophandel nummer verder te noemen MagVilla ter promotie van haar producten door middel van het uitvaardigen van een prijsvraag om de beste slagzin te verzinnen voor de musical Soldaat van. Maar iedere keer wanneer ik het check dus niet. 2.3.2 MagVilla zal de winnaars, naast publicatie op de site binnen 1 maand na de trekking per e-mail informeren. 4.67/5 (3 stemmen) 109,-, musical Soldaat van Oranje vervoer entree. 2.1.2 De actie loopt van tot en met Na 17 april is deelname niet meer mogelijk. Deelnemer is zelf verantwoordelijk voor de juiste invoer en de verzending van gegevens. Wijzigingen, typ- en/of zetfouten zijn voorbehouden.

De deelnemer kan echter enkel meedoen door een of meerdere producten via MagVilla aan te schaffen en aan een andere persoon kado te doen. MagVilla geeft geen enkele garantie op de door MagVilla te verstrekken prijzen.


Sitemap