Most viewed

Probeer je maar eens in te houden! Bij Intratuin begrijpen we als geen ander wat kerst met en voor mensen doet. Thermocompressors cut steam consumption of paper machines and can..
Read more
Het ontstaan van hema, eenvoud, duidelijkheid, kwaliteit en eerlijkheid staan, al sinds de oprichting op 4 november 1926, centraal bij hema. Een (online) warenhuis waar je alles van én eigen..
Read more

Korting op dal voordeel ns


korting op dal voordeel ns

traject van Lelystad Centrum naar Amsterdam Centraal kost 19,60. Op feestdagen de hele dag, goed om te weten, of je recht hebt op de korting hangt af van het moment van inchecken. We brengen je reiskosten pas aan het einde van je maand in rekening, samen met je abonnement. Hiermee bespaart u 7,84 en heeft u het Dal Voordeel abonnement er al binnen 4 keer reizen uit! Dagelijks vervoeren de Nederlandse Spoorwegen (NS) ruim én miljoen passagiers. Bij aanschaf van dit abonnement kunt u er voor kiezen om 3 kinderen t/m 12 jaar toe te voegen aan dit abonnement. Daarmee reis je met 40 korting in het weekend. Dit zijn vaak de momenten dat er weinig forenzen en studenten onderweg zijn naar werk of school. Je hebt bovendien altijd inzicht in je reiskosten via Mijn. De korte samenvatting, abonnement elke maand aanpassen of uitzetten, check zorgeloos in en uit zonder dat je saldo nodig hebt.

Dal Voordeel Abonnementenkorting op dal voordeel ns

NS Dal Voordeel actie Korting op aanschaf Dal Voordeel abonnement NS Community NS Kortingskaart - Voordelig Dal Voordeel Abonnement 2019

Booking kortingscode werkt niet
Vaillant kortingsactie
New york fashion kortingscode 2019

De Nederlandse Spoorwegen zijn natuurlijk bekend als vervoersmaatschappij. Heeft u een OV-chipkaart met Studentenreisproduct of NS-Business Card? Uw abonnement staat op een persoonlijke OV-chipkaart. Daarbij reizen 3 kinderen t/m 12 jaar gratis met u mee door het Kids Vrij Abonnement gratis aan te vragen en aan uw OV Chipkaart toe te voegen. U checkt in en uit en het kortingstarief wordt automatisch verrekend. Wie dus bijvoorbeeld enkele minuten voor het einde van de daluren incheckt reist gewoon de hele reis met 40 korting. Al voordeliger als je 1x reist in het weekend. Icon, beste antwoord door Robert B, 22:08, psst, korting becel pro activ reizigerA, Als je even belt met en ze een goed verhaal vertelt dat je het abonnement wilt beindigen omdat 50,- best wel veel is en dat je er weinig gebruik van maakt. Hiermee reis je tijdens de daluren tegen een gereduceerd tarief.

Dan kunt u voor 24,50 vrije reisdagen (NS Keuzedagen) toevoegen aan het abonnement. Dit kan aanzienlijk schelen in de jaarlijkse reiskosten voor de forenzen. Daarnaast mag u tot maximaal 3 medepassagiers laten profiteren van 40 korting. Dal Voordeel is geldig in de treinen van NS én in treinen van Veolia, Arriva, Connexxion en Syntus.


Sitemap