Most viewed

Minpunt: De koffer heeft met een inhoud van 24 liter beperkte bagageruimte voor een weekendtrip. Meld je aan voor Decathlon Sportpas via de website en profiteer direct van al deze..
Read more
Gebruik geen AdBlock of andere browser-extensie die het plaatsen van cookies blokkeert. Ik kan mij hiervoor op ieder moment afmelden. Tot 2 extra korting tot 3 extra korting 1,25 extra..
Read more

Wanneer korting weekend ov geldig


wanneer korting weekend ov geldig

Expedia kortingscode: tot 50 10 extra korting op een hotelboeking in de supersale Pak deze code949f Deze kortingscode van Expedia is geldig op hotels in de supersale bij een minimale boekingswaarde van 10 (dit is de reisboeking exclusief belastingen, toeslagen. November 2016 5 korting op alles van Actie van de Dag. Zo was het een aantal jaar mogelijk om ook gebruik te maken van de mogelijkheid twee keer gratis een OV-fiets te huren. De kaart wordt dan zo snel mogelijk naar je huisadres opgestuurd. Uitgebreide informatie Direct bestellen.

Voer dan tijdens het bestellen uw OV-chipkaartnummer. De overige abonnementskosten worden elke maand automatisch afgeschreven. Wilt u overstappen op een duurder abonnement? Dat kan altijd, ook binnen het eerste jaar. Bekijk de abonnementsprijzen voor 65-plussers. Lees alles over het verschil tussen een. Direct bestellen, onbeperkt reizen in het weekend, met Weekend Vrij reist u onbeperkt in het weekend en op feestdagen bij alle Nederlandse treinvervoerders. Dan reist u met 40 korting. .

Dit moet minstens 14 dagen in de toekomst zijn. Goed om te weten, u krijgt gratis een nieuwe persoonlijke OV-chipkaart bij uw bestelling van een jaarabonnement. Geldig t/m november 2016 5 korting op alles van Actie van de Dag. Als u al een persoonlijke OV-chipkaart heeft, kunt u ook telefonisch bestellen. Pak deze korting, geldig t/m augustus 2019, bespaar 60 op een heenreis kortingsbon modifastshop treinticket naar Rotterdam, Eindhoven of Schiphol. Zaterdag, zondag en feestdagen de gehele dag geldig (m.u.v Koningsdag). Sommige mensen kiezen ervoor om de boete voor lief te nemen in de eerste periode na hun afstuderen. Hierrrr: Fotoboek voor minder dan tien euro! Checkt u in de daluren in en in de spits uit? Samenreiskorting : 40 korting voor 3 medereizigers, geldig op binnenlandse trajecten van Intercity Brussel, Intercity Berlijn en ICE International. Maart 2019 Europcar kortingscode: pak 4 korting op het geldende tarief Pak deze codek8cb Vertrekperiode: 1 januari t/m 20 februari.


Sitemap