Most viewed

Maar je kunt op meer manieren besparen op je treinreis. Pak deze korting, geldig t/m februari 2019 10 korting op Pricess Traveller koffers gratis kaartjes voor de dierentuin. Immers, je..
Read more
Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hierin maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. De instapschoen is uitgevoerd in leer. 30 Witte Gabor Sneakers 488 83,95..
Read more

Hema gordijnen gratis gemaakt 2019


hema gordijnen gratis gemaakt 2019

altijd en eeuwig verleden tijd! Klara oehoe, ik werd gisteren op het journaal wel even op mijn wenken bediend en waar wij het vorige week nog over gehad hebben! Zo dit is gelijk weer even een lesje gedragstherapie. Hij is ook nog niet zindelijk alleen als hij in zijn bloodje loopt poept en plast hij gewoon op zijn potje en als zijn broek aan is gaat het mis dan laat hij alles lopen en vind hij het wel goed heeft u tips? Vanmorgen heb ik het iets anders gedaan, na de wandeling buiten haar voetjes, buikje en oksels afgespoeld en maar lichtjes afgedept met een handdoek zodat zij wat langer vochtig bleef, ook dit was een goed ideetje dus! Vanmorgen stapte ik weer heerlijk in mijn eigen auto, en wat een verschil met het rugzakje! Vanmorgen een heel ander verhaal gelukkig, licht, droog en heel koud, nee uiteraard in de auto niet.

hema gordijnen gratis gemaakt 2019

Mijn boodschappentas uitgewassen en ruikt ook naar omo en het auto matje heb ik gisteren uitgespoeld en er bleef maar sop uitkomen, maar is inmiddels ook droog en ligt weer te geuren in de auto. Die gore rot meiden voelen nattigheid, want we wonen in een dorp en verhaaltjes gaan hier als een lopend vuurtje rond en al die paardenbollen kennen elkaar!

Wat een verademing, wat een opluchting! Een opgewonden Wendy aan de telefoon, 'er is een merrie veulen geboren, moet al aantal uur geleden zijn want zij is al helemaal droog!' HUH? Ook voor het eerst dit jaar zoekt zij het waterpartijtje niet op om er in te gaan want kennelijk gaat zij buiten voldoende het water. Dit alles onder toeziend oog van vrouw en zijn twee kinderen en vele buurtbewoners. Voorlopig krijgt zij 5 dagen lang een pittige pijnstiller.

Hema gordijnen gratis gemaakt 2019
hema gordijnen gratis gemaakt 2019


Sitemap