Most viewed

Read more, why should I use the Wallet? Receive a weekly newsletter with 5 top offers. Read more, naast ons veelzijdige aanbod aan stickers hebben we echter meer te..
Read more
Je kunt voor zo veel uitjes sparen als je zelf wilt! Stap 3: Stapel je korting tot max. Dus ik vul de codes in op de site en ze doen..
Read more

Ns dagkaart 40 korting


ns dagkaart 40 korting

voor de nieuwsbrief en bezoek onze website regelmatig! Lees alles over het verschil tussen een. Beheer uw abonnement in 1 handig overzicht met Mijn. Studeer je dus bijvoorbeeld af op 28 augustus, dan moet je zorgen dat je je product uiterlijk 7 september stopzet (1 en 2 september zijn weekenddagen). Korting op een deelauto van Greenwheels en op Q-Park PR terreinen. Binnen 1 week ontvangt u de OV-chipkaart, mét het abonnement er op, in huis. Te koop bij: Spoordeelwinkel (online geldigheid: Maandag t/m Vrijdag van 09:00 t/m 04:00 uur en in het weekend de hele dag. Zou je zo'n kaart zelf aanschaffen dan kost hij 50 euro (2018) en wordt deze jaarlijks automatisch verlengt.

Er zal hierbij 40 korting worden afgetrokken van het bedrag. Ook reis je niet met korting bij Sintus, Arriva of andere aanbieders van treinvervoer. Zo ga je goed voorbereid op pad en heb je onderweg alle tijd om andere dingen te doen.ns dagkaart 40 korting

Het tarief van de NS dagkaart is gelijk aan het maximum bedrag van een retourtje binnen Nederland.
Er zal hierbij 40 korting worden afgetrokken van het bedrag.
Een Dagkaart bij de NS in de 1e klas met 40 korting kost.

Partywinkel kortingscode, Blijdorp korting postcodeloterij,

Je kunt er dus geen gebruik van maken in de bus, tram of metro van andere vervoersmaatschappijen. Een Dagkaart bij de NS in de 2e klas met 40 korting kost 28,20. Download de productvoorwaarden abonnementen. Dan reist u zonder korting. Te koop bij: ActieVanDeDag (online geldigheid: Maandag t/m vrijdag voor 06:30, tussen 09:00 - 16:00, en 18:30 - 04:00. Dit is een stuk voordeliger dan de normale prijs van een NS dagkaart. Heeft u al een persoonlijke OV-chipkaart (met pasfoto)? Stal uw fiets op rekening, zonder abonnementskosten, huur een OV-fiets op meer dan 300 locaties in Nederland of reis toeslagvrij met de Intercity Direct, tussen Rotterdam Centraal en Schiphol. De Dalurenkaart is t/m te gebruiken en verkrijgbaar voor 19,50 via de onderstaande link. U dient Kids Vrij apart te bestellen. Met 40 korting blijven reizen na je afstuderen. Let er wel op dat het kortingstarief alleen geldig is bij.


Sitemap