Most viewed

Because articles on the BBC News website can be transient, I'm taking the liberty of posting the referenced article here., trevorD, september 2013 started on a cool and rather autumnal..
Read more
Albert, heijn te betalen. Albert, heijn beschikt dan ook niet alleen over een eigen pagina op het sociale netwerkplatform Facebook, daarnaast kan ze ook op Twitter worden gecontacteerd door middel..
Read more

De scheg zwembad prijzen


de scheg zwembad prijzen

: Euro 8,10, kinderen 0 t/m 2 : Euro 0,00. In het wedstrijdbad is voldoende ruimte om lekker te zwemmen, banen te trekken of te spelen.

Ontspannen in het bubbelbad. Beleef met het hele gezin het avontuurlijke Zwemparadijs. Woensdag van.00 -.00 uur. Schaatsen, kom schaatsen op dé overdekte kunstijsbaan van Overijssel! Zwemparadijs 3 t/m 12 jaar en 65 vanaf 13 jaar, enkel bezoek Voordeeldagen (dinsdag, woensdag en vrijdag.u.v.

Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. Home, tarieven, andere activiteiten in De Scheg, zwemmen. Gratis, leeftijd: 0 - 99 jaar, weergevoelig: Nee, rookbeleid: Verboden te roken. Kinderfeestje, vier je kinderfeestje bij De Scheg!

Een dag vol spetterplezier! Groepstarief vanaf 25 personen 5,60 5,60, kluismuntje 0,60 0,60, toeschouwers/begeleiders betalen voor het Zwemparadijs het reguliere entreetarief. Maandag en donderdag gesloten. Zondag van.00 -.00 uur. Kom een dagje echt genieten in Zwemparadijs Blue Lagoon van De Scheg in Deventer! In Deventer leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf 11,50.p.) en schoolreisje. In het zwemparadijs zijn allerlei spectaculaire glijbanen te vinden. Zaterdag van.00 -.00 uur. Discozwemmen, ga swingend je weekend in met het discozwemmen in De Scheg! Alleen voor echte durfals!

Bekijk hier de tarieven voor het zwemmen bij. De Scheg, piet van Donkplein 1 7422 LW Deventer Openingstijden Bekijk de actuele openingstijden op de website van het zwembad. Klik hiervoor op de roze websitebutton. Prijs Bekijk de prijzen op de site van het zwembad!


Sitemap