Most viewed

De attracties zijn hier ook vooral op afgesteld. Geachte bezoeker, Het spijt ons u te moeten mededelen dat Speelstad Oranje vanaf heden niet meer toegankelijk is voor publiek. Kids zijn..
Read more
Sterke punten AV Start 9 keer fysiotherapie of manuele therapie en jaarlijks een gezondheidscheck-up. Wist u dat we ook met verenigingen, thuiszorg- en ledenorganisaties collectieve afspraken hebben? Hoeveel bedraagt de..
Read more

Artis kaartjes korting


artis kaartjes korting

ook korting! Je sleept hier entreebewijzen voor dierenparken, pretparken, thermen en meer in de wacht (uiteraard voor een leuke prijs). Bij is het iedere dag feest, want iedere dag staan hier weer de leukste uitjes van Nederland op! Een compleet overzicht van kortingskaartjes voor dagen uit vind. Je kunt alleen van dit tarief gebruikmaken als je aan kunt tonen dat je als student ingeschreven staat bij een onderwijsinstelling in het lopende studiejaar (bijvoorbeeld door middel van je collegekaart).

Zooplus korting september 2019, Flixbus korting voucher, Stuvia kortingscode, Trendymoda kortingscode,

Ook cultuur staat hoog in het vaandel bij. Soms mag je jezelf verwennen met een heerlijk dagje uit. Combineer je bezoek aan het artis-Park met Micropia en ontmoet je microben. Micropia is 's werelds enige museum waar de ibood kortingscoupon onzichtbare wereld van micro-organismen zichtbaar wordt gemaakt. Het studententarief geldt niet tijdens de schoolvakantieperiodes in de regio Noord, niet in het weekend en niet op feestdagen. In minder dan 2,5 uur ben je er al! Lidmaatschap, als je op de dag van je bezoek aan artis besluit lid te worden, krijg je het aankoopbedrag van je toegangskaart(en) retour. Het hotel ligt vlakbij het treinstation van Gelsenkirchen. Ook die van Oberhausen is op 20 kilometer afstand te vinden. Je vindt op de website ook leuke acties voor sauna complexen en wellness arrangementen. Het hotel beschikt over WiFi, een eigen badkamer, een tweepersoonsbed en het ontbijt is inclusief!

Artis kaartjes korting
artis kaartjes korting


Sitemap