Most viewed

Safaripark Beekse Bergen 35 korting, zooParc Overloon 35 korting, attractieparken Avonturenpark Hellendoorn 50 korting Toverland 20 korting op het reguliere tarief ( 120 cm) Moviepark Germany 50 korting op het..
Read more
We vervolgen onze tocht verder richting Limerick waar we een stop zullen maken bij Bunratty Castle en Folk Park. Dag 1 Heenreis, vanaf ons verzamelpunt rijden we naar Frankrijk. De..
Read more

Studenten ov vakantie 40 korting


studenten ov vakantie 40 korting

Feestdagen, nieuwjaarsdag, Goede Vrijdag, Eerste en Tweede Paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, Eerste en Tweede Pinksterdag en Eerste en Tweede Kerstdag. Voor studenten met een studentenreisproduct op hun OV-chipkaart, gelden andere regels dan voor overige NS-abonnementen. . Traject Vrij, altijd Voordeel, dal Voordeel, samenreiskorting. Voor reizen met Intercity direct is een toeslag verplicht active tab. Om het voor iedereen wat duidelijker te maken hebben we de regels per vakantie hieronder voor je op een rijtje gezet. Vrij reizen op Goede Vrijdag korting op maandag vanaf.00 uur, op dinsdag tot en met donderdag vanaf.00 uur en op vrijdag van.00 tot.00 uur. Weekendabonnement, vrij reizen in het weekend. Weekendabonnement vrij reizen van vrijdag.00 uur tot maandag.00 uur vrij reizen op feestdagen van.00 uur tot.00 uur de volgende dag en vanaf.00 uur op de donderdag voor Goede Vrijdag, de dag voor Koningsdag, de dag voor Bevrijdingsdag en de woensdag. Donderdag gratis vol tarief tot.00 uur, daarna korting.

Want er zit ook tijdens vakanties verschil in de geldigheid van een week- en weekendabonnement. Met een Voordeelurenabonnement reist u op bovengenoemde dagen wel de hele dag met voordeel. Er zijn tijdens de meivakantie wel feestdagen waarmee je rekening moet houden. Tijdens de voorjaarsvakantie reis je gewoon met je studentenreisproduct zoals je gewend bent.

Dan gelden de normale spits- en daluren op: vrijdag na Hemelvaart - in de zomermaanden juli en augustus 2019 tussen Kerst en Oud Nieuw. 40 korting voor maximaal 3 medereizigers in de daluren. Overige abonnementen en Samenreiskorting, reist u met: Dal Vrij. Meer weten over de geldigheid van je studentenreisproduct in standaard situaties?

Foodora kortingscode april 2019, Indoor brabant 2019 korting rabobank,

Geldig bij alle vervoerders in Nederland, maar niet in Thalys. Zaterdag gratis tot.00 uur, daarna korting gratis, zondag korting gratis, zomerperiode korting als in de rest van het jaar 16 juli.00 uur tot 16 augustus.00 uur. Tijdens de kerstvakantie reis je gewoon met je studentenreisproduct zoals je gewend bent. Heeft u een actiekaartje gekocht (bijvoorbeeld uit de Spoordeelwinkel, hema, Kruidvat etc.)? . Er zijn tijdens de herfstvakantie geen feestdagen en dus geen uitzonderingen op de geldigheid van je studentenreisproduct. Let op : van dinsdag t/m vrijdag van.00 uur tot.00 uur reis je op saldo en betaal je het volle tarief. Weekabonnement vrij reizen van maandag.00 uur tot zaterdag.00 uur (behalve op feestdagen en van 16 juli.00 uur tot 16 augustus.00 uur) korting van zaterdag.00 uur tot maandag.00 uur korting op feestdagen van.00 uur tot.00 uur de volgende. Heb je een weekendabonnement dan reis je juist wel gratis tijdens de feestdagen. Op saldo reizen met korting in het weekend. Dit geldt niet voor Keuzedagen met een Dal Voordeel en Altijd Voordeel abonnement. Reizen met je studentenreisproduct tijdens de meivakantie.


Sitemap