Most viewed

Beoordelingen van rent a skibox en acties Vandaag geldig rent a skibox Beoordelingen (Ervaringen Recensies als er een rent a skibox kortingscode is verlopen, dank u contact met ons..
Read more
Hans Anders is dé Nederlandse optiek- en audioketen die de slimste en mooiste oplossingen biedt voor beter zicht en beter gehoor en dit ook nog voor verrassend lange prijzen. Of..
Read more

Aanbieding monkey town arnhem


aanbieding monkey town arnhem

Hier kan een aantal dagen overheen gaan, dus hou daar rekening mee! 7,95 Entree ( Tot en met 14 jaar) 5,00 Peuter tarief (1 t/m 3 jaar, maandag t/m vrijdag. Je kunt in dit overdekte speelparadijs klimmen, kruipen, springen, glijden, bouwen, voetballen leuke spellen spelen en nog veel meer! Wanneer het erg mooi weer is kan het zijn dat we onze openingstijden aanpassen. Wanneer uw kind nog geen pas heeft kunt u contact opnemen met de gemeente en zij zullen een mail sturen naar MonkeyTown met daarin de bevestiging dat deze kaart angeschaft mag worden. Kijk daarvoor onder het kopje "Arnhem" of op onze facebook pagina. Begeleiding (vanaf 18 jaar 10- rittenkaart 59,- ( verlenging rittenkaart 55,00) * Peuter tarief: Van maandag t/m vrijdag bij binnenkomst tot 11:30 uur voor kinderen vanaf 1 t/m 3 jaar.

Vichy idealia aanbieding, Aanbieding pme legend, Blokker speelgoed aanbieding,

Monkey Town 2de kaartje gratis, profiteer nu van deze tijdelijke actie en krijg je tweede kaartje gratis bij besteding vanaf 10 euro bij de Intertoys. Kruipen en sluipen door de bamboehuisjes of verstoppen in de jungle. De zogeheten Glow Jungle waar je indoor kan midgetgolven onder een prachtige sterrenhemel, tussen verschillende wilde dieren zoals een panda, giraffe en zelfs een leeuw. Ook is er een nieuw virtueel spel "I-Play" voor jong en oud en kun je lasergamen. Bekijk een enorm aanbod met deals voor een dagje uit. Ben je in de buurt van Gouda met de kids en zijn ze alles even zat, neem ze mee naar Monkey Town en ze zijn voor lange tijd lekker bezig terwijl jij kan genieten. Tevens is het mogelijk om een rittenkaart voor 35 euro aan te kleding inleveren voor korting c&a schaffen bij de entree. Tip: vier ook je kinderfeestje bij Monkey Town!


Sitemap