Most viewed

Overzicht, kortingscodes, volg ons, ontvang kortingscodes in je e-mail, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de beste aanbiedingen! Hoe meer je bestelt..
Read more
Er is ook een funpark voor de snowboarders en freestyle skir. Houd er wel rekening mee dat als je naar. Verder vind ik wel dat erg veel andere activiteiten..
Read more

Ici paris 40 korting lipstick


ici paris 40 korting lipstick

goedkoper. Pomp hem heen en weer, en vul zo het flesje. Allebei de tasverstuivers zijn vrij goed verkrijgbaar. De onderkant van de Travalo is trouwens plat, waardoor je hem ook neer kunt zetten.

De True Spirit verstuiver kan dat niet. Doe dat net zo lang tot dat de verstuiver vol zit.ici paris 40 korting lipstick

Maar ik vond vanmiddag bij Dirx een tasverstuiver van 5ml.
Er staat op Travalo with Genie-s refill, en aan de onderkant staat: patent pending.

Shabu to go kortingscode
Trein korting bij kruidvat
Sarenza kortingscode 10

Zoals je ziet hebben de tasverstuivers nagenoeg hetzelfde formaat (5 ml.5 ml) en dezelfde vorm. Door, emilia op 06:09, door. Het parfum waarmee je de verstuiver wilt vullen, laat je gewoon voor wat hij. Ook is de verstuiver in een heleboel kleuren te koop, wat handig is als je parfums wilt afwisselen. Michelle op 07:27, door saskia op 07:34 Door Beautyjuf op 07:44 Door Jessica op 07:47 Door imke op 07:50 Door idis op 07:51 Door Kimberley op 07:55 Door Sophie op 08:03 Door Charile op 08:03 Door Eline op 08:14 Door noa op 08:15 Door beautybysandra. Wel is er kortingscode bol.com cartridges een groot prijsverschil. Een aantal jaar geleden kwam Travalo op de markt; een hervulbare tasverstuiver.


Sitemap