Most viewed

Topkwaliteit voor de beste prijs, inhoud, stijlvolle mode van merkkwaliteit maakt vrijwel elke vrouw enthousiast. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Je vindt de meest actuele..
Read more
Door onze site actief te blijven gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies en soortgelijke technologien). Zo kan je bijvoorbeeld goedkoop op cruise, naar de Spaanse costa..
Read more

Korting hengelsportbeurs


korting hengelsportbeurs

van vrijdag 30 november t/m 2 december 2018. De Q-Paddler is zon succesvol product uit de samenwerking tussen Manns en Quantum (Zebco). De S3 Quantum-vlaggenschip range aan kunstaashengels is volledig vernieuwd en op enkele punten nog beter gemaakt! Als beloning krijgen ze dan een goodiebag bij de stand van Sportvisserij Nederland. RAM Mounts Benelux, de RAM Hi-Torq ns dagkaart 40 korting Wrench wordt gebruikt voor kaartplotters en fishfinders.korting hengelsportbeurs

Ook dit jaar is er weer een super gezellige informatieve waanzinnig grootte. Al jaren achter elkaar reizen de leden. Dé grootste hengelsportbeurs van Europa vindt plaats op Vrijdag 30 november t/ m zondag 2 december. Ook koopt u hier uw parkeerkaart met 50 korting! Black Friday deal: tijdelijk extra korting op kaarten hengelsportbeurs.

Aviodrome korting telegraaf
Pearl kortingsbon
Wereldrestaurant beverhof korting
Mcdonalds kortingspas

De stemming voor de beurs van 2018 is dan ook wederom positief. Tickets, natuurlijk ook volop aandacht voor speciale roofvisboten uit binnen- en buitenland, interessante bestemmingen in binnen- en buitenland plus waterdichte, comfortabele kleding waarmee je de gehele winter door kunt vissen. Op een vloeroppervlak van.000 m hebben ruim 150 standhouders zich aangemeld om ook dit jaar een daverend succes te maken van het driedaagse hengelsportspektakel. De beurs is er voor zowel de professional als de hobbyist. P S Visreizen en Hengelsport. De aanschaf van een visboot staat nog altijd hoog op het verlanglijstje van menige sportvisser en de Utrechtse beurs in dé plek bij uitstek waar vraag en aanbod op botengebied elkaar ontmoeten. Er is voldoende ruimte voor de vele standhouders en bezoekers.


Sitemap