Most viewed

In het volgende scherm zie je een overzicht van je geplaatste bestelling, klik op Koop. Geef aan op welke datum jij het Dolfinarium wilt bezoeken en kies het aantal tickets...
Read more
Direct naar: Categorie: Mode Accesoires, home, kortingscode Otrium). Gebruik de code; en ontvang 10 korting op je bestelling -10 Korting, otrium 10 euro korting dmv kortingscode. Gratis, badhoevedorp, kortingscode lunchvoucher..
Read more

Kaartje kopen ns app


kaartje kopen ns app

ermee, met een dagretourtje reis je naar een door jou uitgekozen eindbestemming en weer terug volgens het traject wat. Wel in de Intercity Direct tussen Schiphol en Rotterdam en de ICE, al moet je bij deze laatste twee wel een toeslag betalen. Deze kun je gebruiken t/m Wat is Yoghurt Barn, yoghurt Barn is een vrij nieuw populair concept in Nederland. U krijgt hier een zaaloverzicht. Wanneer u de gewenste verzendmethode hebt gekozen, klikt u op de knop 'doorgaan'. Deze wordt getoond aan de linkerzijde, onder de ranglegenda.

kaartje kopen ns app

Dolce gusto apparaat korting
Studentenkorting apple belgie
Korting op ns treinkaartje

Van deze treinkaartactie eens kennis te maken met deze trendy nieuwkomer. Helaas is het aantal vestigingen tot nu toe beperkt, alhoewel ze wel groeiende zijn! Je e-tickets hoeven niet in- of uitgecheckt te worden. Dat kenmerkt deze nieuwe keten die van het oer-Hollandse product heerlijke trendy variaties maakt. Maak je eenmalig gebruik van trein, bus, tram of metro, dan is de losse, papieren ov-chipkaart wellicht de beste optie. Hier kun je ze ook het tegoed opladen. Home, het online kopen van kaarten verloopt in vier stappen: Kies uw voorstelling en datum, kijk op de pagina programma voor een overzicht van alle voorstellingen op datum, of kijk op een voorstellingspagina en kies vervolgens de datum dat u de voorstelling wilt bezoeken. Naast hun yoghurt specials en andere producten ben je voor een goede kop koffie of thee bij hun ook op het juiste adres. Poortjes die op steeds meer stations aanwezig zijn kun je openen met de code op je e-ticket. Voor het versturen of afhalen van kaarten wordt additioneel 1 per transactie in rekening gebracht, voor e-kaarten worden geen boekingskosten gerekend.


Sitemap