Most viewed

Scoor je winterjas tegen een scherpe prijs. PME Legend online bestellen bij Smit mode. Bestel je jouw nieuwe mannen jas van PME met een webshop account? Door de inzet van..
Read more
Kortingscode hockeypoint en de beste aanbiedingen februari 2019. Content: 52L, 29cm x 23cm x 99cm with a 26L backpack. Nieuwe Kortingscodes hockeypoint 2019 geldig door de beheersers. Een promotie van..
Read more

Hoeveel korting krijg je met ov chipkaart


hoeveel korting krijg je met ov chipkaart

is een toeslag verplicht active tab. Met een weekendkaart reis je van dinsdag tot en met vrijdag voor.00 uur s ochtends tegen het volle tarief. In het weekend is het abonnement de hele dag geldig. Geldig bij alle vervoerders in Nederland, maar niet in Thalys. Met het Dal Vrij 65 reis je met de bussen van Connexxion in Zeeland, Hoeksche Waard/Goeree Overflakkee en Noord-Holland en met alle bussen van Breng. Deze korting gaat in vanaf de dag dat je 65 bent geworden.

Goed om te weten, aan te vragen als je recht hebt op studiefinanciering en geen vergoeding OV-buitenland ontvangt. De gemeente Schiedam biedt kortingsbon supersaver gratis OV aan inwoners met een laag inkomen. Dan kun je gratis reizen op je persoonlijke OV-chipkaart aanvragen. Deze korting wordt automatisch verrekend als je in- en uitcheckt tijdens je reis. of bestaat er een beter alternatief om slechts een week te reizen? Je kunt een vraag stellen via. Altijd Korting, het "Altijd Korting" product voor op je persoonlijke OV-chipkaart geeft 20 korting bovenop de geldige leeftijdkorting.

hoeveel korting krijg je met ov chipkaart


Sitemap