Most viewed

Alle geldige Wordans kortingen, codes en acties van 2019. Step 2: Go through the m checkout process. Vanaf.18, groothandel Truien en Fleece, vanaf.01. At each page, scan the page for..
Read more
Een heren pantoffel ervaren veel mannen als onmisbaar schoeisel. Wil je geen gedoe met geen sloffen willen dragen, omdat pantoffels stom zijn? Stap er 's ochtend eenvoudig in zodat..
Read more

Hoeveel korting krijg je met ov chipkaart


hoeveel korting krijg je met ov chipkaart

is een toeslag verplicht active tab. Met een weekendkaart reis je van dinsdag tot en met vrijdag voor.00 uur s ochtends tegen het volle tarief. In het weekend is het abonnement de hele dag geldig. Geldig bij alle vervoerders in Nederland, maar niet in Thalys. Met het Dal Vrij 65 reis je met de bussen van Connexxion in Zeeland, Hoeksche Waard/Goeree Overflakkee en Noord-Holland en met alle bussen van Breng. Deze korting gaat in vanaf de dag dat je 65 bent geworden.

Goed om te weten, aan te vragen als je recht hebt op studiefinanciering en geen vergoeding OV-buitenland ontvangt. De gemeente Schiedam biedt kortingsbon supersaver gratis OV aan inwoners met een laag inkomen. Dan kun je gratis reizen op je persoonlijke OV-chipkaart aanvragen. Deze korting wordt automatisch verrekend als je in- en uitcheckt tijdens je reis. of bestaat er een beter alternatief om slechts een week te reizen? Je kunt een vraag stellen via. Altijd Korting, het "Altijd Korting" product voor op je persoonlijke OV-chipkaart geeft 20 korting bovenop de geldige leeftijdkorting.

hoeveel korting krijg je met ov chipkaart


Sitemap