Most viewed

Oudejaarsdag van.00 tot.00 uur. Rondleidingen: - Tijdens openingstijden: 25,- per rondleider - Buiten openingstijden: 75,- per rondleider. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online..
Read more
Deel je favoriete looks en laat je inspireren door anderen! Winkels X, winkels Y, winkels Z, klik hier om je kortingscode in te voeren. Belangrijke tips: Maak je aankoop zonder..
Read more

Korting gezinsbond zoo van antwerpen


korting gezinsbond zoo van antwerpen

1 punt sparen met je eigen kaart. Dat kan aan de balie op vertoon van je cultuurcheque (op smartphone, als pdf of door het geven van je unieke code) of door te bellen naar. Het park wordt in de volksmond ook wel 'de zoo' of 'de Zoölogie' genoemd. Volwassenen: 10 / Combiticket: 16 -26 jaar: 7 / Combiticket: 13 -12 jaar: gratis, houders VT-statuut: 2, houders lerarenkaart en gidsen van Antwerpen Toerisme Congres en Toerisme Vlaanderen: 7 / Combiticket: 13, vrienden van het museum jaarkaarthouders: gratis, iCOM Antwerp City Card Riebedebiepas Personeel Museumstichting. Een van deze dieren is de okapi. Door een bezoek aan het museum ga je impliciet akkoord met het bezoekersreglement. Het zijn hele kleine aapjes, van maar 20 tot 30 centimeter lang. Groepstarieven, groepen vanaf 15 personen betalen het reductietarief van 7 per persoon voor een bezoek aan diva, a Brilliant Story of voor een bezoek aan de tijdelijke tentoonstelling 'Wonderkamer I: Axel Vervoordt'. . Het goudkopleeuwaapje leeft in Noordoost-Brazili en is ook bedreigd. Daarnaast zijn er nog het Hippotopia, Nocturama en Roofvogelverblijf te vinden, met ieder zijn eigen diersoorten.korting gezinsbond zoo van antwerpen

Leden van de Gezinsbond krijgen 15 spaarkorting op individuele tickets voor diva, a Brilliant Story en/of Wonderkamer I: Axel Vervoordt. De korting is geldig aan de kassa van ZOO Antwerpen op vertoon van je toegangsticket, jaarkaart of vriendenkaart van diva.

Rood met zwarte stippen kortingscode
Ibood kortingscoupon
Megapret kortingsbon

Een dagbezoek voor kinderen van 3 tot en met 17 is namelijk 17,50, hetzelfde geldt voor studenten tot en met 25 jaar. Ook interessant: Deze Zoo Antwerpen deals heb je gemist. Samen met de acr reijnders kortingscode chimpansee staat deze aap van alle diersoorten het dichtst bij de mens. Voordelen Museumpas Koop je Museumpas bij de balie van diva of online via deze link. A-kaart diva is een A-kaartlocatie. Uniek in Afrika, daar is het de enige echte fazantensoort. Bekijk aanbieding, meer info, een heerlijke citytrip naar Antwerpen met een verblijf in Lindner Hotel City Lounge Antwerpen en daarbovenop een bezoek aan de Zoo van Antwerpen.

Zeeleeuwen vind je in het Aquaforum, pinguns in Vriesland en vogels uiteraard in het Vogelgebouw. Naast het bekijken van meer dan 350 diersoorten, geniet je tegelijkertijd van de oude gebouwen, zoals de Egyptische Tempel, de Moorse Tempel en de Rotondevolière. Leuk feitje: de tong van de okapi is zo lang, dat hij er zijn eigen oren mee kan schoonlikken! Wanneer u dus nog eens met uw kindeke naar de dierentuin wilt is het dus verstandig vroeg te gaan wanneer u zo goedkoop mogelijk wilt.

Codima kortingscode, Nikon d3300 korting, Albelli fotoboek korting 2019, Obelink online kortingscode,


Sitemap