Most viewed

De korting wordt nu gelijk berekend, dus je kunt direct zien hoeveel je hebt bespaard. Typ de kortingscode in het daarvoor bedoelde tekstbalkje onder Voeg een kortingscode toe en zie..
Read more
Vanaf tot vulden totaal 1535 Museuminspecteurs 3384 inspectierapporten in op van 396 verschillende Nederlandse musea. Anwb Explorers is de kidsclub van de anwb. Drie uur lang klim je van boom..
Read more

Korting dagje uit anwb


korting dagje uit anwb

In het grote bos kan je ze overal vinden. Dagje uit met korting: kortingsbonnen kies de kortingsbon vul uw gegevens.ontvang de kortingsbon in uw e-mail! Hoog in de bomen, op de grond, achter takken en struiken Spot ze allemaal! Tevens is er een audiotour beschikbaar die achtergrondinformatie geeft tijdens de wandeling door de tuinen. Op de Van Gelder etage vinden wisseltentoonstellingen en florale shows plaats. Kasteeltuinen Arcen organiseert ieder seizoen evenementen zoals een Ridderspektakel met Pasen, het Rozenfestijn in juni, de Koetsenparade met Pinksteren en Herfstig!, de kleurrijke afsluiting van het tuinseizoen waarbij tienduizenden Chrysanten en Callunas de hoofdrol spelen. Daarvan loopt meer dan de helft gewoon los tussen de bezoekers! Mogelijkheden voor groepen, kasteeltuinen Arcen en omgeving leent zich uitstekend voor een groepsbezoek. De Acertuin is een must see in de herfsttijd wanneer de bijzondere collectie Japanse Esdoorns haar vlammend rode kleurtinten laat zien.

Korting dagje uit anwb
korting dagje uit anwb

Kasteeltuinen Arcen is een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. Midden in het bos op dr martens store kortingscode de Veluwe loop je in Apenheul midden in de natuur tussen de apen. Verschillende activiteiten, naast een bezoek aan de tuinen kunnen de bezoekers van het park ook genieten van diverse activiteiten. Zo hoef je geen aap te missen! Kies de juiste kortingsbon, en neem 'm mee! Maar ook een actief programma, een workshop of een dagarrangement zijn mogelijk. Kasteeltuinen Arcen is in 2016, 2017 en 2018 door Land van anwb uitgeroepen tot het Leukste uitje van Limburg! De kamers op de Bel-etage dienen als expositieruimte voor gethematiseerde bloemsierkunst met wekelijks wisselende themas. Maar er zijn ook kleinere gethematiseerde tuinen zoals de Italiaanse tuin, de Japanse tuin of de Moes- Groentetuin waar getoond wordt hoe men zelf op een klein oppervlak groente kan verbouwen. De baan is aangelegd in een berglandschap en de banen liggen verscholen tussen watervallen, stroomversnellingen en grotten. Er is ook een speurtocht die door het gehele park loopt.


Sitemap