Most viewed

Ook dit keer betreft het weer een e-ticket. Deze kun je online aanschaffen maar wil je het gelijk in huis hebben dan kun je het ook gewoon gelijk in de..
Read more
Biodermal, zonnefluide Gezicht SPF 30 40ML, biodermal, zonnespray Hydraplus SPF30 175ML, gratis verzending, garnier. Maar om die zomerse sessies te eindigen met een stralende teint - in plaats van..
Read more

Indoor brabant 2019 korting rabobank


indoor brabant 2019 korting rabobank

te geven en extra penicilline, het veulen kon nog steeds niet op eigen benen staan. Lotje was zeer te spreken over Ellegant Lady Texel, haar woorden waren dan: 'een krachtpatser met super achterbeen!' Bingtex Texel (Lingh x prest prok Democraat) is sinds 6 weken een combinatie met Vivian Huijden. Voor meer informatie: px#moreinfo Vandaag, zijn er erg hoge punten gereden door de Texelse paarden tijdens de wedstrijd in Den Burg! Beide paarden zagen er erg goed uit en staan in een mooi koppel op een super plek net onder Zwolle! Het is een zeer imponerende verschijning die ondanks zijn formaat veel afdruk en balans heeft en een goede galop! 17 augustus zal de combinatie verschijnen op de regiokampioenschappen in Hoofddorp. We hebben nog maar zon tien wedstrijden gereden samen. . Ook werd Dark Knight Texel 3e tijdens de ruinenkeuring.

Jevarieta Texel (Sorento x elite ibop d-oc Jazz) behaalde het sterpredikaat met 80/80 punten en mag door naar de Centrale Keuring! Het dekgeld kost 850,00 excl.

Het veulen heeft 4 witte voetjes en een klein kolletje op haar hoofd, zeer chique! Hierdoor moest ze eerder de baan verlaten. Samen met Zip liet Marieke een geweldige kur op muziek zien! De Texelse paarden hebben weer goed gepresteerd op de wedstrijd in Den Burg! Ze komt uit onze keurmerrie Vieta Corieta Texel (Jazz x pref sport Burggraaf) Afgelopen weekend, 19, kwam het bedrijf Van Doorn - Soest een nieuwe omheining om onze paardenweide plaatsen. Daarna haalde Eva Belle Lady Texel van stal en reed een clinic voor de kinderen, waarbij ze verschillende dressuuroefeningen met Belle liet zien. Hierbij de hoogtepunten van 2012 op een rijtje van Stoeterij van der Linde Texel.

Hij liep een hele fijne proef en behaalde ondanks twee dure fouten een 2e prijs en 63,52. Verder werd de combinatie 2e in de Lichte Tour met ruim. Een kwartier later was het dan ook zover en ging het alarm af!


Sitemap