Most viewed

Alle kinderen t/m 10 jaar eten dan gratis aan de lopende band in onze restaurants! Woensdag 50 korting, eén van onze acties geldt voor elke woensdag! Vul je straatnaam..
Read more
Shop dan bij Navabi voor de leukste items. Leg voor minimaal 150 in je winkelmand en vergeet niet de code hier toe te voegen! Wij gaan ervan uit dat dit..
Read more

20 procent korting hm


20 procent korting hm

bewaartips om minder voedsel te verspillen. Slim koken, slim Koken is een gratis app van het Voedingscentrum waarmee je veel voedsel en geld kunt besparen. De korting wordt met het factuurbedrag verrekend. Als er mensen uit de buurt een hapje willen ophalen krijg je een melding. Thuisafgehaald, thuisafgehaald is een online platform waarop je je kookkunsten kunt delen met mensen bij jou in de buurt. Naast handige tips vind je er ook allerlei lekkere recepten. Met de app van Thuisafgehaald kan je heel makkelijk maaltijden met je buurtgenoten delen.

Daardoor kunnen ze met korting worden aangeboden. Als u verder surft accepteer je deze cookies en ga je akkoord met de verwerking van de (persoons)gegevens die met behulp van cookies kunnen worden verzameld en verwerkt voor de onder I) tot en met IV) genoemde doeleinden. Op dit moment zijn er al meer dan 100 supermarkten aangesloten bij de Afgeprijsd App. Een tijdje terug interviewden we de oprichten van (Bijzonder) Thuisafgehaald over hun bijzondere platform en toekomstplannen. Volgens de ontwikkelaar van de app daalde de maandelijkse voedselverspilling bij deelnemende supermarkten wel met 18 tot 20 procent. ResQ is een app waarmee je de meest heerlijke maaltijden en hapjes kunt ophalen die normaal in de prullenbak verdwijnen. Het bedrag wordt automatisch verrekend. Tot slot kan je je favoriete gerechten  toevoegen aan je boodschappenlijstje, zodat de benodigde ingredinten er direct op verschijnen.

Indoor brabant 2019 korting rabobank, Sportskoen nl kortingscode sportskoen.nl, Vamos-schoenen.nl kortingscode,

Via deze app kan je in oogopslag zien welke producten in de supermarkt tegen de houdbaarheidsdatum lopen. Valt een recept in de smaak? Zo hoeven restaurants niet langer goed eten in de prullenbak te gooien en kunnen mensen die krap bij kas zitten toch genieten van een speciale maaltijd. Er wordt namelijk altijd gezocht naar een goede match. Dan wil je deze natuurlijk graag invoeren bij je volgende bestelling.


Sitemap